Noile surori fatale din Cetatea Filmului. Fiicele lui Sylvester Stallone au devenit niste tinere superbe


Au 20, 18 si 14 ani si deja promit sa ia cu asalt toate defilarile pe covorul rosu de la Hollywood. 


Durul din "Rocky", "Rambo" si "The Expendables" se mandreste cu fiicele sale ori de cate ori are ocazia de a se afla la bratul lor, in public, iar Sistine, Rose si Scarlet ii dau toate motivele. Inalte, suple, prietenoase si neimplicate in niciun soi de scandal tipic vedetelor de varsta lor, surorile sunt apreciate de foarte multi fani si toata lumea asteapta sa levada realizarile. Asteptarile nu sunt deloc mici, avand in vedere ca parintii lor sunt cine sunt si ca mama lor arata impecabil, la 48 de ani. 

Cele 3 au fost numite "Miss Golden Globe 2017" , conform traditiei care dateaza din anul 1963 si care presupune ca fiul sau fiica unei celebritati internationale primeste acest titlu pentru un an. Iar 2017 este anul celor 3 frumuseti din familia Stallone.

"Fiecare dintre cele trei domnisoare a excelat intr-un domeniu, fie el academic, sportiv sau in luma modellingului. Fiind crescute de asa modele ca Sylvester si Jennifer, suntem nerabdatori sa aflam ce le pregateste viitorul acestor tinere", a spus Presedintele Hollywood Foreign Press Association, Lorenzo Soria.

Tinerele se pregatesc de evenimentul in cadrul caruia isi vor primi titlul, iar in cursul acestor zile au fost fotografiate alaturi de Jimmy Fallon.  Cele trei au afirmat in trecut ca nu sunt tocmai pe deplin interesate de activitati de acest gen, insa acum au declarat pentru cei de la People ca au emotii legate de mersul pe tocuri in fata publicului.

"Tata ma ajuta. Ma pune sa ma antrenez sa merg pe tocuri, cate o ora in fiecare zi, ca sa nu cad", a povestit Scarlet, despre care surorile ei spun ca este "un pui de girafa"  si ca sunt sanse mari sa se impiedice in fata tuturor. :)

Vezi imagini cu cele trei in galeria foto de mai jos:

FULLSCREEN
Ele sunt noile surori fatale din Cetatea Filmului. Fiicele lui Sylvester Stallone au devenit niste tinere superbe
  • /


related posts