Ele sunt vedetele care colaboreaza cu parintii lor. Cum arata mamele lui Paris Hilton, Beyonce si Evei Amurri


Nu putine sunt vedetele care apeleaza la ajutorul parintilor atunci cand vine vorba de cariera lor, printre acestea numarandu-se si Beyonce sau Paris Hilton. 


1. Kathy Hilton are 55 de ani si intotdeuna si-a sustinut copiii, mai ales afacerile celor doua fiice, Nicky si Paris. Nascuta in 1959, Kathy este casatorita cu Richard Howard Hilton din 1979 si a cochetat cu actoria, principalele sale ocupatii fiind design-ul si organizarea de evenimente caritabile si filantropice. 

2. Tina Knowles a fost intotdeuna alaturi de fiicele sale, Beyonce si Solange, influentandu-le carierele. Aceasta s-a ocupat de tinutele formatiei Destiny's Child din care au facut parte cele doua fete, alaturi de Kelly Rowland. Tina Knowles are 60 de ani si a fost casatorita cu Mathew Knowles pana in 2011, cand a descoperit ca o inseala cu actrita Alexandra Wright. 

3. Susan Sarandon este cel putin la fel de celebra ca fiica sa, Eva Amurri, fiind o actrita de succes care a castigat premiul Oscar pentru rolul din Dead Man Walking si a jucat in filme precum Atlantic City, Thelma & Louise, The Client. Sarandon (67 de ani) mai are si doi baieti din cea de-a doua casatorie, pe Jack Henry si pe Miles Guthrie.


  • Ele sunt vedetele care colaboreaza cu parintii lor. Cum arata mamele lui Paris Hilton, Beyonce si Evei Amurri

related posts

Modifică setările cookies