Eleganta, sexy, sofisticata. Sansa Stark, de nerecunoscut pe covorul rosu de la Festivalul de Film de la Venetia


Frumoasa Sophie Turner s-a transformat intr-o adevarata ispita pentru prestigiosul Festival de Film de la Venetia. Mai eleganta ca niciodata, tanara a fost imortalizata de fotografii prezenti la eveniment din toate unghiurile.


A crescut sub ochii publicului si, de-a lungul a cinci sezoane, s-a transformat dintr-o copila simpatica, intr-o tanara incantatoare. In urma cu putin timp, Sophie Turner a participat la un prestigios festival de film si a demonstrat ca a evoluat din toate punctele de vedere. Inclusiv cel vestimentar.

Pentru Festival, Sophie a optat pentru o rochie neagra, trei sferturi, cu decolteu amplu, care i-a pus in valoare silueta fara cusur. Cu parul coafat atent si un machiaj de seara spectaculos, tanara a stralucit si le-a reamintit tuturor de ce face parte din topul celor mai ravnite tinere actrite de la Hollywood.

Pentru ca momentan a luat o pauza de la filmarile serialului "Game of Thrones", Sophie Turner si-a permis chiar sa faca o schimbare de look radicala si sa renunte la aspectul fizic care o ajuta sa dea viata personajului Sansa Stark. Sophie a revenit la culoarea ei naturala, blondul, si le-a aratat fanilor de pe Instagram transformarea.

Tanara si-a schimbat culoarea anterior doar pentru a arata exact asa cum J.R.R Martin o descrie pe Sansa in carti: roscata. Aceasta culoare a avantajat-o si in filmul "X-men: Apocalypse", unde a jucat-o pe Jean Grey, care are ea si parul rosu in benzile desenate Marvel.

FULLSCREEN
Eleganta, sexy, sofisticata. Sansa Stark, de nerecunoscut pe covorul rosu de la Festivalul de Film de la Venetia
  • /

related posts

Modifică setările cookies