Elena Gheorghe, la primele ore ale zilei. Cum arata cantareata fara pic de machiaj pe fata


O admiram adesea in revistele glossy si in videoclipuri, insa nu de multe ori avem sansa de a o vedea nemachiata. 


Acest lucru nu se intampla pentru ca ar miza pe falsitate, ci pentru ca prin prisma carierei ei, Elena Gheorghe apare adesea aranjata pana la ultimul detaliu. Cum arata insainainte sa se lase pe mana echipei de stilisti care se ocupa de look-ul ei?

Printre putinele artiste care nu se rusineaza sa isi arate adevaratul chip, Elena le-a impartasit fanilor ei de pe Facebook o imagine care nu are aplicat niciun fel de produs cosmetic. Acestia au fost, ca de obicei, prompti si au au laudat-o atat pentru curaj, cat si pentru frumusetea naturala.

Iata doar cateva dintre comentariile primite de vedeta: "Ce frumoasa esti dimineata!", i-a scris o admiratoare, in timp ce alta a constat "Si nemachiata esti super scumpica!".

O fana ceva mai vehementa i-a scris chiar ca "Esti atat de naturala! Apreciez mult :) Nu ca altele carora poti sa le razuiesti cu spaclu machiajul de pe fata".

Noi am putea adauga chiar ca si cu machiajul discret pe care il foloseste, dar si fara el Elena arata intr-adevar foarte bine si suntem usor invidioase. Voi ce spuneti? Arata bine dimineata? Ce nota merita pentru look-ul relativ matinal?

FULLSCREEN
Elena Gheorghe, la primele ore ale zilei. Cum arata cantareata fara pic de machiaj pe fata
  • /

related posts