Elena Gheorghe se mandreste cu sora ei discreta. Nu o sa-ti vina sa crezi cat este de frumoasa Ana


Elena Gheorghe este una dintre cele mai populare cantarete din tara, iar hiturile si videclipurile ei sunt difuzate constant la radiourile si posturile tv de specialitate. Cate lucruri stii insa despre sora ei?


Ana Gheorghe, sora Elenei, traieste o frumoasa poveste de dragoste cu fotbalistul Paul Parvulescu, tatal baiatelului ei, Lucas, si sotul ei.

La fel de sexy ca celebra ei sora, Ana este ceva mai discreta decat aceasta si nu apare atat de des sub lumina reflectoarelor, desi accepta ocazional sa ia parte la pictoriale de moda sau interviuri.

Momentul in care a fost cel mai mediatizata a fost in ziua nuntii cu stelistul Paul Parvulescu si cel in care a devenit mamica, adica pe 10 aprilie 2013. Atunci, Ana, care este si jurnalista, a adus pe lume un baietel de 3,120 kg si 51 cm.

Baietelul Elenei, Nicholas, va avea de acum un tovaras de joaca, pe Lucas, si ambii se vor lauda cu cele doua mamici superbe.

 

O mai vazusei vreodata pe Ana pana acum? Stiai ca este la fel de frumoasa ca sora ei? Stiai ca si mama si fratele ei sunt la fel de celebri? El este fotbalist, iar mama cantareata de muzica populara.

Foto: Facebook

FULLSCREEN
Elena Gheorghe se mandreste cu sora ei discreta. Nu o sa-ti vina sa crezi cat este de frumoasa Ana
  • /

related posts