Elena Ionescu, ex Mandinga a născut un băiețel de nota 10. Poze cu bebelușul și cu proaspăta mămică exclusiv pentru Perfecte.ro


Cântăreața Elena Ionescu, fosta solistă a trupei Mandinga, a devenit azi fericita mămică a unui băiețel care a primit nota 10 la naștere.


Autor: Dana Popa

 Artista a născut prin cezariană, azi, la ora 12.00, la Maternitatea Polizu din Capitală. Elena era nerăbdătoare să își strângă în brațe băiețelul și să îl cunoască. Micuțul se va numi Răzvan Ștefan Stanciu și va fi botezat în toamna acestui an de lidera trupei Heaven, Adina Postelnicu, bună prietenă cu fericita mămică.

Mă simt excelent! Am avut parte de toată atenția din partea medicilor și  totul a decurs foarte rapid, fără complicații, fără dureri, neașteptat! Am născut prin cezariană. Bebe a luat nota 10 la naștere, are 2.900 kilograme, este perfect sănătos și eu pe lângă el”, a declarat Elena Ionescu pentru Perfecte.ro.

Elena se simte bine acum. Cântăreața a muncit până în ultima lună de sarcină, a mers în continuare la concerte și la emisiuni pentru că a avut o sarcină ușoară și fără probleme.

related posts

Modifică setările cookies