Elena Udrea are voie să își vadă fetița de două ori pe zi în închisoare. Avocatul ei vrea să facă recurs


Fostul ministru se află, din 3 octombrie, într-o închisoare de femei din San Jose. 


Presa din Costa Rica, citată de publicațiile din România, scrie că Elenei Udrea i-a fost permis să își vadă fetița de două ori pe zi, deși alte deținute nu au acest drept.

Avocatul fostului ministru a revenit azi cu noi declarații și spune că nu i se pare suficient și că va face recurs pentru ca Udrea să fie din nou lângă fetița ei.

Omul de afaceri Cornel Tăbăcaru, care trăiește în Costa Rica, a declarat într-un interviu pentru un post TV că, din informațiile sale, Udrea și Bica se află în ,,aripa bună” a închisorii, după care a precizat că închisoarea ,,arată ca în Narcos” (n.r. un serial foarte popular, al cărui subiect e viața  traficanților de droguri). 

Omul de afaceri a lămurit și motivul pentru care Udrea nu a mai dorit să împartă apartamentul cu Bica (n.r. cele două au împărțit același apartament o vreme). Potrivit acestuia, conflictul dintre cele două a apărut fiindcă pe Bica o nemulțumeau aparițiile publicea ale Elenei Udrea. Cele două s-ar fi apropiat din nou doar după ce Bica a aflat despre sarcina Elenei. Tot Bica ar fi fost și cea care a dus-o pe Udrea la spital în ziua în care a născut. 

Udrea și Bica au fost reținute în baza unor mandate pe care Interpol le-a emis la cererea autorităților din România. Potrivit legii locale, cele două vor sta în arest preventiv două luni, iar în această perioadă va fi inițiată și procedura de extrădare. 

related posts

Modifică setările cookies