Elena Udrea nu mai arată deloc așa. Imaginea a fost publicată chiar de iubitul ei 


Elena Udrea, care s-a mutat la începutul anului în Costa Rica, nu a făcut publice imagini cu sarcina, însă iubitul ei, Adrian Alexandrov, a publicat pe Instagram o fotografie în care fanii fostului politician o pot admira însărcinată. 


Cei doi se țin de mână pe o plajă din Costa Rica într-o imagine nu foarte clară, dar din care e vizibil, totuși, că Elena  a luat câteva kilograme în plus în urma sarcinii. 

Inițial presa a scris că sarcina Elenei Udrea era multiplă, fiind vorba de gemeni. Ulterior, însă, fostul politician a clarificat situația și a spus că l-a pierdut pe unul dintre aceștia.

 

#the3ofus????

A post shared by Alexandrov Adrian (@alexandrov_adrian) on

Udrea se află în Costa Rica de câteva luni și urmează să devină mama unei fetițe în luna octombrie. Fostul politician și Adrian Alexandrov, tatăl copilului, au mai spus într-un interviu că ales deja numele. 

Astfel, potrivit spuselor politicianului, primul nume asupra căruia au convenit imediat a fost Maria, nume pe care îl poartă și mama Elenei. Al doilea nume al micuței va fi Eva. Udrea și-a motivat alegerea spunând că pentru ea a contat foarte mult și rezonanța biblică.

Elena Udrea are în acest moment statut de refugiat în Costa Rica, unde a fugit în urmă cu câteva luni. Ea a fost condamnată la șase ani de închisoare în dosarul ”Gala Bute”.

related posts

Modifică setările cookies