Elena Udrea și iubitul ei fac deja planuri de nuntă. Când va avea loc evenimentul


Adrian Alexandrov își vizitează viitoarea soție în fiecare lună și petrec împreună în jur de 10 zile. Fostul model de-abia așteaptă să-și cunoască fetița, pe care au ales s-o numească Eva Maria. 


Logodnicul Elenei Udrea a recunoscut recent faptul că partenera lui în vârstă de 44 de ani a recurs la fertilizare in vitro pentru a rămâne însărcinată. Micuța se va naște, cel mai probabil în Costa Rica, unde Elena este refugiat politic. Ea a fost condamnată la șase ani de închisoare în dosarul ”Gala Bute”.


Este posibil ca Elena Udrea și iubitul ei să facă li nuntă și botez. Adrian Alexandrov a anunțat că nunta va avea loc vara viitoare. sursa foto: Facebook

Cei doi sunt împreună de 2 ani, iar  vara trecută s-au logodit în mare secret. 
Adrian Alexandrov este cu 11 ani mai tânăr decat Elena Udrea. Bărbatul a fost manechin de când avea 18 ani, iar acum lucrează ca broker imobiliar. La sfarsitul anului trecut, el și-a extins afacerile și a cumpărat o companie imobiliară pe care a afiliat-o  celui mai mare furnizor din lume pe segmentul agențiilor imobiliare. Elena Udrea l-a încurajat să facă acest pas, ea fiind o susținătoare înfocată a logodnicului său și crede mult în acest tip pe business, după cum declara în toamna trecută. 


sursa foto: Facebook


Citește șiCristi Borcea și Valentina Pelinel, apariție de senzație. Cum s-au îmbrăcat cei doi îndrăgostiți la ultimul eveniment

related posts

Modifică setările cookies