Eli Roth, starul din "Inglourious Basterds", s-a dat in spectacol dansand lasciv cu o actrita la un festival de film italian


Chiar daca isi castiga existenta de cele mai multe ori in spatele camerelor de filmat, actorul si regizorul american a demonstrat ca stie sa faca spectacol si din fata lor.


Eli Roth a participat zilele acestea la festivalul de film italian Ischia Global Fest si a profitat din plin de prezenta frumoaselor italience.

In cadrul Cinei de Gala a Festivalului, regizorul, cunoscut pentru filme precum "Hostel", "Grindhouse" sau "Cabin Fever", a invitat-o la dans pe actrita italiana Valeria Marini.

Nu stim la ce s-a asteptat italianca atunci cand i-a acceptat invitatia la dans, dar cu siguranta miscarile senzuale ale actorului au luat-o prin surprindere.

Roth a ridicat actrita in aer si a invartit-o, dar, din fericire pentru Valeria, imbracata intr-o rochie mini, acoperita de paiete aurii, lenjeria ei intima nu a ajuns la vedere.

Regizorul a continuat seria miscarilor senzuale, lasandu-se la picioarele blondei si sarutandu-i gleznele.

Roth nu s-a sfiit nici sa-si ingroape capul in generosul decolteu al vedetei italiene, spre bucuria paparazzilor si amuzamentul celor prezenti.

related posts

Modifică setările cookies