Elizabeth Olsen, intr-o tinuta care i-a facut probleme, mai ales cand s-a asezat. Cum a fost surprinsa


Pe gemenele Mary-Kate si Ashley Olsen le cunosti din filmele la care te uitai in copilarie, insa pana nu demult, sora lor mai mica, Elizabeth, era o necunoscuta.


Crescuta in umbra mult mai celebrelor sale surori, Mary-Kate si Ashley Olsen, Elizabeth (26 de ani) a devenit celebra de-abia in ultimii doi ani.

Elizabeth Olsen a avut o aparitie cameo intr-un film al lui Mary-Kate si Ashley, la varsta de patru ani. Dupa asta a urmat o pauza foarte mare, iar in 2001 a dat auditii pentru rolul principal din Spy Kids, insa a fost refuzata. Succesul cel mai important din cariera sa l-a obtinut de-abia in 2011, cand a jucat in filmul Martha Marcy May Marlene, pentru care a primit numeroase nominalizari si premii la festivalurile de specialitate.

Rolul Marthei a consacrat-o, iar din acel moment propunerile au fost din ce in ce mai numeroase, astfel ca in 2013 a aparut alaturi de Dakota Fanning si Demi Moore in Very Good Girls, iar in 2014 va putea fi vazuta in Godzilla. Elizabeth Olsen a absolvit New York University's Tisch School of the Arts si The Atlantic Theater Company dupa sase ani de studiu, in 2009 ea petrecand o vara la Moscova, la The Art Theatre School.

Acum, face parte din cateva proiecte de senzatie, inclusiv "Avengers: Age of Ultron", "Godzilla", "Very Good Girls". 

Aflata in plin turneu de promovare a filmului cu super-eroi care a facut furori in box-office, Elizabeth s-a confruntat cu o mica problema vestimentara ridicata de o fusta scurta. Asezata pe scaun, vedeta s-a tot "foit", incercand sa-si ascunda lenjeria intima de privirile si obiectivele indiscrete ale fotografilor.

Chiar si asa, a aratat senzational si a dat dovada de multa clasa. Iata instantaneele surprinse de cei rpezenti la eveniment:

related posts

Modifică setările cookies