Ellie White, botez cu strumfi si dulciuri albastre! Si-a crestinat baietelul la Brasov si a petrecut alaturi de 150 de invitati


Ellie White si-a crestinat baietelul wekendul trecut, la Brasov, organizand si o petrecere cu totul inedita, la care au participat peste 150 de invitati. Alaturi de logodnicul si managerul ei, Doru Tinca, artista a pus la punct un eveniment cu tematica speciala, inspirata din celebrele desene animate cu strumfi.

Tag-uri: #Ellie White #botez

Petrecerea botezului a avut loc seara la un renumit hotel de lux din Brasov. Tema evenimentului, strumfii, a fost aleasa de Ellie White. Atat spatiul de dans, cat si ornamentele de pe mese, marturiile, bufetul cu deserturi si tortul festiv au avut in comun elemente din tema strumfilor.

Ringul de dans a fost decorat cu baloane cu heliu pe care erau desenati strumfi, pe mese a fost asezat, in dreptul fiecarui invitat, cate un card cu imaginea lui Mihai acoperit cu o caciulita albastra si inconjurat de strumfi, la masa cu deserturi existau briose cu glazura albastra sau in forma de ciupercute, bomboane albastre precum si figurine din jeleu sau fructe in forma de strumfi.

Tortul a recreat atmosfera din celebrele desene animate: un peisaj de poveste, cu dealuri, cascade, braduti, o casa in forma de ciuperca si multi strumfi jucandu-se. Desertul festiv a atras aplauzele tuturor invitatilor, fiind fotografiat pret de un sfert de ora.

La petrecerea botezului au participat rude si prieteni apropiati, printre care si nume cunoscute din showbiz: Giulia Anghelescu alaturi de sotul ei, Vlad Huidu,Sylvia si DJ Rynno, George Calin (Deepcentral), alaturi de sotia lui insarcinata in sase luni, stilistul Maria Andrei.

Ellie White a revenit azi in Bucuresti, dupa trei luni petrecute in Brasov, orasul ei natal. Avand acum sprijinul unei bone, artista este pregatita pentru lansarea unei noi piese si a unui nou tip de show pentru concertele sale.

FULLSCREEN
Ellie White, botez cu strumfi si dulciuri albastre! Artista si-a crestinat baietelul la Brasov si a petrecut alaturi de 150 de invitati!
  • /

related posts