Ellie White: "Nu cred că aș fi un politician bun. Mă enervează prea mult nedreptatea, și cred că nu aș putea juca rolul unei marionete"


Mămică cu normă întreagă și dornică de o vacanță prelungită, de relaxare, Ellie White îmbină cu succes cariera cu viața de familie. Artista și-a schimbat stilul de viață, a slăbit 4 kilograme în 10 zile și și-a pregătit corpul pentru iarna ce urmează să vină! Mai multe ne spune în interviul exclusiv pentru Perfecte.ro!


Ellie, ce anume te-a determinat să îți schimbi stilul de viață?

Am avut o perioadă în care mâncam noaptea când mă întorceam de la concerte, nu făceam sport și făceam combinații nefericite de alimente. De când am devenit mamă am eliminat mâncarea nesănătoasă, am început să fac exerciții, să renunț la sucurile cu acid și să beau mai multă apă, și încet încet mi-am format un stil de viață sănătos. 

 

Ai slăbit 4 kilograme în 10 zile! Care sunt ingredientele minune ale acestei diete?

Nu a fost o dietă anume. M-a ajutat faptul că am consumat o salată pe care am descoperit-o la un nutriționist suedez. Conține castraveți, roșii cherry, căpșuni, struguri, măsline, brânză feta, alune, ulei de măsline, lămâie și oregano.  Are proprietăți detoxifiante și este foarte sățioasă. Îți ajunge pentru 5-6 ore lejer. 

 

La câte kilograme ți-ai propus să ajungi acum?

Nu mi-am propus să slăbesc un anume număr de kilograme. Am vrut doar puțină diversitate în alimentație, o pregătire a corpului pentru lunile de iarnă dacă vrei să îi spui. Am făcut acest pas în primul rând pentru sănătate și pentru a mă simți bine, nu pentru a slăbi rapid și foarte mult. 


Ce ai eliminat complet din alimentație și la ce anume ți-a fost cel mai greu să renunți?

Am eliminat complet mâncarea de tip fast-food și sucurile acidulate. Le-am înlocuit cu multe salate diversificate și mâncare gătită, sănătoasă, și cu multă apă plată. Nu am reușit să renunț la pâine și prăjituri, asta pentru că îmi plac prea mult. Dar, orice exces culinar este însoțit de un efort fizic suplimentar. Așa, încerc să mențin o balanță și să nu-mi refuz micile plăceri ale vieții.

Ești pofticioasă? Care este mâncarea ta preferată?

Eram o persoană foarte pofticioasă înainte de sarcini, culmea… dar, de când am rămas însărcinată mi s-au schimbat foarte mult gusturile iar acum, chiar dacă poftesc foarte tare la o anume prăjitură, pot lua doar o bucățică, sau chiar mă pot abține total. 

Exact cum spuneam, mi s-au schimbat gusturile în ultimii ani, iar acum nu mai pot spune că am o mâncare preferată. Prefer mai degrabă să încerc gusturi noi, arome noi și tradiții noi.  Îmi place, de exemplu să încerc salate cât mai diferite și mai "ciudate", cam așa cum este și această salată, care combină niște arome foarte diferite pe care nu te-ai gândi să le pui în același bol. 

În materie de beauty cum alegi să te întreții și la ce tratamente de înfrumusețare recurgi mereu?

Am norocul să fiu mereu în trend cu noile apariții în materie de beauty și întreținere, așa că, ori de câte ori am ocazia, merg la saloanele de înfrumusețare. Îmi plac în deosebi tratamentele de hidratare și lifting, și nu aș spune niciodată nu unui masaj facial (zâmbește).

 

Ești adepta produselor bio? Preferi să îți prepari în casă măști naturiste pentru față, corp sau păr?

Am devenit în ultima perioadă adepta produselor bio. Am schimbat gelurile de duș clasice cu unele bio, pastele de dinți atât a copiilor cât și a noastră sunt bio, căutăm creme de corp bio, încercăm pe cât posibil să cumpărăm alimente bio și să ajutăm mediul înconjurător prin reciclare, și oricât de mult mi-ar plăcea să îmi prepar singură măști naturiste pentru față și corp, nu am de multe ori nici timpul necesar, și nici răbdarea necesară. 

Foarte rar îmi prepar măști hidratante pentru față, deși unele dintre ele sunt chiar foarte simplu de făcut.. 

 

Pe site-ul tău militezi pentru construirea spitalelor noi și pentru îmbunătățirea sistemului edicațional din România! Te-ai gândit să intrii vreodată în politică?

Nu cred că aș fi un politician foarte bun. Mă enervează prea mult nedreptatea, și cred că nu aș putea juca rolul unei marionete create pentru a îndeplini jocurile murdare ale altor persoane. Prefer să îmi știu conștiința curată, iar politica nu este o scenă prea curată din punctul ăsta de vedere.

 

Ce îți dorești din punctul de vedere al educației pentru copiii tăi?

Cred că orice părinte își dorește tot ce e mai bun pentru copilul său. Eu mi-aș dori ca ai mei să fie educați, să aibă o viață frumoasă, armonioasă.  Ne dorim ca ei să facă tot ce noi nu am putut face, să vadă tot ce noi nu am putut vedea, să învețe tot ce noi nu am reușit să învățăm. Dar, mai presus de toate, mi-aș dori ca ai mei copii să fie fericiți! Nu aș vrea să îi văd prinși într-un sistem mizer în care să le fie urât să meargă dimineața la școală sau, mai târziu la serviciu. Am vrea să îi facem să înțeleagă că au o singură viață, și că viața lor trebuie trăită frumos, în armonie și pace. Vrem ca ei să fie fericiți cu alegerile pe care le vor face în viață, iar educația este motorul care le va alimenta dorințele.

Ai o familie frumoasă! Te oprești la doi copii sau intenționezi să mai faci încă unul?

Mulțumesc frumos. Deși inițial ne doream mai mulți copii, acum constatăm că doi ne sunt suficienți. 


Cât de mult te solicită “meseria” de mămică și ce îți place să faci cel mai mult atunci când ești doar cu copiii?

"Meseria" de mămică este un job cu normă întreagă. Nu prea ai parte de pauze și concedii… Dar este un lucru pe care mi l-am dorit din tot sufletul, mi-l asum 100%, nu regret nici o secundă că am făcut pasul ăsta. Chiar dacă vin acasă obosită de la concerte, când îmi sar copiii în brațe uit tot și îmi dau "reset".  Îmi place să mă schimb în haine comode și să mă prostesc cu ei. Ne jucăm, dansăm, cântăm, facem tot ce vor ei. Când era Mihăiță mai mic, alergam prin casă cu pistoalele și ne jucam de-a hoții și polițiștii…acum, mă joc cu prințese și ponei cu mezina.

Ca să fim și mai apropiați, îi includ și pe copii în treburile casnice. Așa se și responsabilizeaza, și facem și lucruri împreună.


A existat vreun moment tensionat legat de copii de când ești mămică? Când ai intrat în panică și de ce?

Atunci când ești implicat în creșterea și educația copilului, există foarte multe momente tensionate.  Trebuie doar să știi cum să le faci față și cum să faci din situația urâtă sau rea, o "carte" educativă. Nu mă panichez prea tare de obicei, decât atunci când există pericolul ca ei să se rănească rău. Nu o julitură sau o căzătură cu bicicletă, ci un moment care le pune viața în pericol, de exemplu, momentul în care Mihăiță a căzut în piscina unor vecini și era să se înece. Era toamnă, piscină era acoperită cu niște folii care se dădeau la o parte, iar el se juca în jurul ei. L-am avertizat să nu mă stea pe margine fiindcă putea cădea în piscină dar nu m-a ascultat și a căzut. Dacă nu eram fizic lângă el, foliile de deasupra piscinei s-ar fi tras la loc iar el nu mai avea șanse să iasă, și nici noi să-l găsim…norocul a fost de partea noastră și a scăpat doar cu o sperietură. Atunci m-am panicat foarte tare, dar am încercat să tranform experiența dintr-una tramatizantă, într-una educativă. Și de atunci a învățat pericolul, și de asemenea, a învățat să înoate.  Încă am teamă de piscine, de asta nici nu prea vrem să ne punem una în curte, dar îi învățam despre pericole în mod real, nu îi menajăm prea tare. Vrem să fie conștienți de ce se poate întâmpla în anumite situații: te îneci-mori, te arunci de pe casă-mori, te joci cu focul-în cel mai fericit caz, mori…suntem mai drastici, dar funcționează. 


Profesional vorbind, ce surprize muzicale le pregătești fanilor tăi?

Să schimbăm nota cu una mai optimistă. Lucrez de ceva timp la mai multe proiecte, atât piese solo cât și colaborări cu DJ internaționali, iar în următoarea perioadă vom începe să scoatem pe piață aceste proiecte. Câte unul pe rând, în funcție de piață și de stilul muzical. Nu m-am axat doar pe stilul dance, ci am făcut și piese trance, pop rock și deep house. Sper să vă placă la ce am lucrat.


Ce ți-ar plăcea să mai faci pe lângă muzică, dacă mai ai timp?

În ultimul an am fost foarte ocupați, eu cu concertele, Doru cu evenimentele și cu festivalul lui pe care l-a organizat la Brașov-Dream Festival, și am cam ratat vacanțele. Așa că, mi-aș dori să putem să ne aruncăm valizele în avion și să zburăm spre o destinație exotică unde să ne putem relaxa și distra alături de copii. 

Pe lângă asta, mi-aș dori să iau lecții de dans contemporan.. nu știu de ce, dar îmi plac foarte mult mișcările, îmi place combinația de clasic, mișcările suple de balet și gimnastică, cu mișcările noi, avangardiste…un gen de dans superb!

FULLSCREEN
Schimbare radicală pentru artista Ellie White!
  • /

related posts

Modifică setările cookies