Emily Ratajkowski, vedeta cu cel mai mare bust natural, aparitie la plaja intr-un costum de baie neincapator


Are 25 de ani si este faimoasa pentru trupul sau spectaculos: picioare super lungi, abdomen suplu, posterior bombat si un bust de dimensiuni impresionante. Emily Ratajkowski a devenit celebra dupa ce a aparut in filmul "Gone Girl" si in clipul lui Robin Thicke, "Blurred Lines"


Model si actrita, Emily a fost surprinsa de paparazzi alaturi de iubitul sau pe plajele din Malibu. Imbracata intr-un costum de baie in doua piese, vedeta pare ca a ales sutienul cu un numar mai mic - este neincapator.

Emily Ratajkowski a lansat, anul trecut, si un trend printre pasionatele de fitness - "ab crack", si anume acea linie verticala de pe abdomen, care se evidentiaza la persoanele care isi lucreaza intens abdomenul.

Urmarita de 11.6 milioane de oameni pe Instagram, Emily Ratajkowski face parte din categoria vedetelor care adora sa isi etaleze trupul. Pozeaza adesea nud, iar tinutele in care apare in public sunt intotdeauna pline de sex appeal.

Jonathan Leder, unul dintre fotografii care a lucrat cu ea, a spus: "La 30 de minute dupa ce i-am facut prima poza, era deja goala. Am lucrat cu peste 500 de modele in cariera mea si pot sa va spun ca Emily este vedeta care se simte cel mai confortabil cu trupul sau. Nu era deloc timida. Daca as spune ca se simtea bine goala ar fi prea putin spus".

FULLSCREEN
Emily Ratajkowski, vedeta cu cel mai mare bust natural, aparitie la plaja intr-un costum de baie neincapator
  • /

related posts