Emma Răducanu, mesaj plin de emoție pentru publicul român după victoria de la Transylvania Open


Campioana de la US Open și-a asigurat prima victorie pe pământ românesc, în cadrul turneului Transylvania Open de la Cluj-Napoca. Emma Răducanu a transmis un mesaj emoționant pentru țara de origine a tatălui ei.


România, te iubesc!”, a fost mesajul pe care Emma Răducanu l-a transmis după meciul câștigat la Transylvania Open în fața jucătoarei slovene Polona Hercog. Prima vistorie pe pământ românesc este și prima reușită în circuitul WTA, în cadrul unui turneu obișnuit. 

În luna septembrie, jucătoarea cu origini românești s-a impus la US Open, unul dintre cele mai râvnite turnee de Mare Șlem.

Emma Răducanu a postat pe conturile sociale un selfie făcut în balconul hotelului din Cluj-Napoca unde este cazată pe durata turneului din România.

Sute de mii de fani, printre care și români, i-au transmis mesaje călduroase de apreciere și încurajări pentru partidele care vor urma.

Citește și: Cine este Emma Răducanu, noua senzație a tenisului feminin

Am fost surprinsă de cât de bine vorbești limba română. Este o dovadă de respect”, i-a transmis o admiratoare din România.

Citește șiCe avere are, la 18 ani, jucătoarea de tenis Emma Răducanu

Emma Răducanu le-a vorbit în limba română puținilor spectatori din tribunele BT Arena de la Cluj-Napoca înainte de startul turneului. Jucătoarea cu origini românești a mărturisit că înțelege circa „80% din cuvintele românești”, dar că se exprimă mai greu.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:

related posts

Modifică setările cookies