Emma Watson, cu fata aproape desfigurata! Imaginile cu care actrita din Harry Potter i-a speriat pe fani


Milioane de adolescenti si tineri din intreaga lume ii admira frumusetea si ii apreciaza talentul. De aceea, cand au vazut imaginile cu pricina, fanii nu si-au putut stapani comentariile rautacioase.


Dupa lungi asteptari, Muzeul Figurilor de Ceara Madame Tussauds a realizat statuia indragitei actrite britanice care a dat viata personajului Hermione Granger in seria de filme "Harry Potter".

Nimeni nu s-ar fi asteptat insa ca statuia sa fie atat de diferita de vedeta. Desi fotografiile ei sunt in toate revistele si pe toate siteurile, specialistii din Marea Britanie nu au reusit sa ii reproduca trasaturile cu exactitatea care i-a facut celebri intotdeauna, ci dimpotriva, ei au gafat destul de tare, potrivit admiratorilor.

La vederea imaginilor, fanii Emmei au inceput sa protesteze si sa spuna ca cei de la Madame Tussauds au desfigurat-o. Tot ei sustin ca fata lui Watson seamana mai degreaba cu cea a Ninei Dobrev, a lui Kate Beckinsale sau a Sophiei Bush.

Din punctul nostru de vedere, admiratorii actritei exagereaza putin. Este adevarat, statuia nu o avantajeaza pe frumoasa actrita, insa nici nu putem spune ca fata ii este desfigurata. Voi ce parere aveti?

related posts

Modifică setările cookies