Emma Watson renunta la imaginea de fata cuminte si isi socheaza fanii cu un pictorial topless. Vezi imaginile provocatoare


Considerata una dintre fetele cuminti de la Hollywood, protagonista din Harry Potter a renuntat la roba de Cercetas si a facut un pictorial indraznet, care a incins imaginatia fanilor.


Pozele sexy au fost facute pentru un proiect inedit al fotografului James Houston, care va celebra Ziua Pamantului prin publicarea unui book in care diferite vedete de la Hollywood celebreaza miracolul naturii.

Book-ul se va numi "Natural Beauty" si va fi lansat la New York in luna aprilie, cand vedete ecologiste vor dezvalui imagini artistice din dorinta de a trage un semnal de alarma. Totodata, pozele provocatoare vor fi licitate, iar banii stransi vor fi donati asoctiatiei Global Green USA, care promoveaza dezvoltarea durabila.

Fiind una dintre actritele de la Hollywood care si-a manifestat inca de la inceputul carierei grija pentru mediu, Emma a acceptat sa pozeze topless, rezultatul final al sesiunii foto fiind unul plin de bun gust.

Chiar si asa, se pare ca Watson vrea sa se desprinda de imaginea de fata cuminte pe care a capatat-o la Hollywood: ea va aparea curand intr-un film semnat de Sophia Coppola cu un rol iesit din comun, iar acum se va expune in poze topless pentru o cauza nobila.

Ce parere ai despre indrazneala de care da dovada Emma in ultima vreme? Crezi ca o prinde noua atitudine mai bine?

Foto: James Houston via Perez Hilton

related posts

Modifică setările cookies