Emma Watson, tradata de rochie pe covorul rosu. Ce a aratat vedeta fara voia ei


Emma Watson a vrut sa bifeze inca o aparitie perfecta pe covorul rosu, insa a omis un aspect. Acrita nu a fost prea inspirata atunci cand a ales rochia pentru premiera filmului "The Perks of Being a Wallflower" din Hollywood.


Emma Watson a vrut sa aiba o atitudine sexy pe covorul rosu, iar in imaginile in care pozeaza cu spatele chiar ii iese - rochia cu spatele gol ii vine bine doar din acest unghi!

Cum sa arati bine dupa nastere: 6 pasi pentru un abdomen plat in doar 7 zile

Din pacate, din fata rochia a dezavantajat-o total pe Emma: intr-un moment de neatentie actrita a aratat paparazzilor plasturele cu care isi acoperise sanul.

Aparitia destul de stearsa de pe covorul rosu a fost insa compensata de un machiaj mai indraznet.

Declarand in nenumarate randuri ca doreste a scapa de imaginea lui “Hermione Granger” din seria Harry Potter, Emma Watson are acum in sfarsit oportunitatea de a face acest lucru, cu ajutorul noului sau film, “The Perks of being a Wallflower”.

Potrivit procinema.ro, filmul este o ecranizare dupa cartea “The Perks of Being a Wallflower” lansata in 1999 si vanduta in peste un milion de exemplare pe teritoriul nord-american.

Publicata in 16 tari si in 13 limbi diferite, cartea a fost numita unul dintre cele mai controversate romane din ultimii 15 ani in SUA. Scris de Stephen Chbosky, "The Perks of Being Wallflower"a fost criticata de Asociatia parintilor din Statele Unite care militeaza impotriva cartilor proaste din scolile americane, din cauza numeroaselor pasaje referitoare la droguri, sinucidere si sexualitatea adolescentilor. 

Povestea din “The Perks of Being a Wallflower” il are in centru pe Charlie un adolescent marginalizat care ajunge la un liceu nou unde nu are nici un prieten, insa este luat sub aripa de doi tineri, frate si sora.

Timidul si sensibilul Charlie (Logan Lerman), un elev introvertit si nepopular in varsta de 15 ani, care cade prada unor tentatii interzise precum consumul de droguri, simte fiorii primei iubiri pentru libertina Sam (Emma Watson), se desparte de vegetariana cu tatuaje Mary Elizabeth (Mae Whitman), sufera de pe urma sinuciderii celui mai bun prieten Michael si se imprieteneste cu Patrick (Ezra Miller), fratele vitreg al lui Sam. Charlie este ajutat de Patrick si Sam care ii fac cunostinta cu lumea reala. 

related posts

Modifică setările cookies