Enrique l-a detronat pe Michael Jackson! Afla ce record a doborat!


Enrique Iglesias l-a depasit pe Michael Jackson la numarul de hituri dance ale unui cantaret care au ajuns pe locul 1 in Billboard Dance Chart, cel mai important clasament de profil din Statele Unite. Asta s-a intamplat recent, in momentul in care cel mai recent single "Dirty Dancer" a urcat in varful topului.


Interesant e ca Enrique nu ajunge pentru prima data la aceasta performanta. In luna februarie depasise pentru putin timp recordul insa noul single Michael Jackson "Hollywood" a relansat competitia dupa ce a obtinut si el locul 1 in Dance Chart.

Toate cele 15 hituri dance ale lui Enrique au urcat pana in varful topurilor, incepand cu 'Bailamos' din 1999. Noul nomber one, "Dirty Dancer" este cel de al treilea consecutiv pentru cantaret dupa 'I like it' si 'Tonight'. In varianta feminina a acestui record, Madonna este cantareata cu cele mai multe hituri dance care au ajuns pe locul 1 in Billboard Dance Chart. Ea a strans un total impresionant de 40 de piese iar pe locul 2 se afla Janet Jackson cu doar 19 hituri de locul 1. 

related posts

Modifică setările cookies