Era cat pe ce sa se desparta de Andreea Mantea din cauza paparazzilor. Cum reactioneaza Stefan Stan cand ii vede pe urmele lui EXCLUSIV


Stefan Stan a suferit mult din cauza paparazzilor.Ei au dezvaluit legatura pe care acesta a avut-o cu o admiratoare, lucru care era cat pe ce sa ii distruga relatia cu Andreea Mantea. Cu toate astea, Stefan Stan nu este prea suparat pe paparazzi: "Isi faceau meseria", spune cantaretul.


"Eu nu ma enervez pe ei, isi fac treaba, asta e meseria lor, nu pot sa le impun sa nu vina dupa mine. Incerc sa scap de ei. Nu ai cu ce sa ii imbunezi pentru ca nu poti sa stai de vorba cu ei. Nu ii vezi de multe ori. Iar daca ii vezi si si-au dat seama ca i-ai vazut, au fugit! Nu sunt o prioritate pentru mine!", a spus Stefan Stan pentru perfecte.ro.

Din fericire, Stefan Stan a trecut peste necazurile create de paparazzi si acum planuieste nunta cu Andreea Mantea. Intrebat daca va canta la nunta sa, Stefan a evitat discret subiectul.

"Ai rabdare, stai sa vedem. Ce ne preocupa acum este albumul, turneul care incepe pe 22 iunie. Asta e prioritar acum, asta e ceea ce conteaza...Fanele mele care vin la concerte nu cred ca sunt interesate de viata mea personala, poate doar 10 la suta", a mai spus Stefan Stan.

related posts

Modifică setările cookies