Era cel mai detestat personaj negativ din anii '90! Cum arata Soraya din "Sarmana Maria" la 16 ani de la incheierea telenovelei


Nu era roman care sa nu urmareasca in 1997 ultima telenovela din trilogia Mariilor, "Sarmana Maria", difuzata pe postul AcasaTV. Ce mai, Thalia a facut senzatie la vremea respectiva si a ramas in istoria serialelor de acest tip.


"Sarmana Maria" a fost cea de-a treia telenovela din trilogia Mariilor, dupa Maria Mercedes si Marimar, primele doua seriale in care Thalia a fost protagonista.

Spunand povestea unei fete sarmane care traieste de pe urma colectarii de gunoaie, serialul a ajutat la propulsarea tuturor actorilor din distributie si la consacrarea lor.

Pe langa Thalia si Fernando Colunga, protagonistii filmului, si Itati Cantoral, antagonista, a iesit in evidenta, ea facand un rol care a ramas in istoria telenovelelor drept unul dintre cele mai detestate personaje din lumea hispanica.

Soraya era prima iubita a lui Luis Fernando si femeia pe care tanarul o paraseste pentru a se casatori cu Maria. Plina de venin si mereu pregatita sa faca o fapta rea pentru a se razbuna, aceasta moare la mijlocul telenovelei, pentru ca mai apoi sa fie adusa inapoi, la cererea fanilor.

Dupa disparitia Sorayei, audientele au inceput sa scada, din ce in ce mai multi telespectatori fiind de parere ca actiunea nu mai are acelasi farmec fara ea. Receptivi, producatorii au oferit o noua turnura telenovelei si au readus-o pe Soraya, sustinand ca aceasta s-a prefacut moarta si s-a recasatorit cu un bogatas pe care l-a omorat pentru avere.

Soraya a ramas cunoscuta nu doar pentru rautatea ei, ci si pemntru anumtie replici pe care multi dintre hispanici inca le folosesc. Exista chiar un site cu mostre audio ale celor mai cunoscute reactii ale ei: malditalisiada.com.ar.

Acum, Itati Cantoral are 37 de ani si joaca atat in seriale latino-americane, cat si pe scenele marilor teatre din Mexic.

Ti-o mai aminteai pe Soraya? Ce parere ai despre felul in care arata Itati acum?

  • Era cel mai detestat personaj negativ din anii 90! Cum arata Soraya din Sarmana Maria la 16 ani de la incheierea telenovelei
Modifică setările cookies