Este piele și os, dar i s-a spus că trebuie să mai slăbească. Citește confesiunile unui fost model Victoria’s Secret  


Bridget Malcolm, un model australian în vârstă de 26 de ani, a făcut o postare pe blogul ei în care povestește cât de greu i-a fost să se împace cu formele ei într-o industrie în care mereu i s-a spus că trebuie să mai slăbească.  


Bridget, care a defilat în 2015 și 2016 pe catwalk-ul Victoria’s Secret, a postat recent o fotografie în care apare în costum de baie, iar în descriere a inclus un mesaj tulburător: “Această fată nu este grasă. Îmi amintesc ziua în care am făcut fotografia. Mi se spusese că trebuie să mai slăbesc. Nu a fost nici prima și nici ultima dată când am auzit asta. Este geu să pari încrezătoare și să fii fericită în costum de baie când ești în război cu propriul corp”.  
Modelul a făcut o amplă postare pe blog în care mărturisește că s-a împăcat cu propriul corp și a aruncat toate cantarele din casă, dar și hainele cu cele mai mici măsuri pe care le avea, astfel încât să nu mai fie influențată de ele: “a fost ușor de zis și mai greu de făcut. Practic, încercam să șterg 12 ani în care mi s-a spus constant că trebuie să slăbesc și să mă tonifiez”. 

Backyard body digitals ❤️????

A post shared by Bridget Malcolm (@bridgetmalcolm) on


Bridget mărturisește că a început să nu își mai pună atât de multe restricții alimentare și să gândească mult mai pozitiv. Schimbările alimentare i-au adus și kilograme în plus dar, modelul recunoaște că acum se simte mai bine ca niciodată: “Da, m-am îngrășat, dar nu îmi pasă. Viață mea nu se rezumă doar la măsura blugilor pe care ii port. Și când vocea din capul meu îmi spune că nu sunt bună de nimic, devine din ce în ce mai ușor să o opresc. Ușor, mă eliberez!”.

Deși nu a mărturisit cine i-a spus că ar trebui să mai slăbească, este știut că, până să lucreze cu Victoria’s Secret (în 2015 și 2016), fusese respinsă de brand de două ori.

related posts

Modifică setările cookies