Era sex simbolul anilor 2000 si se spunea ca are cel mai sexy posterior din lume. Cum arata Kylie Minogue la 49 de ani


Cine nu a dansat pe Spinning Around sau Can't Get You Out of My Head la inceputul anilor 2000? Kylie Minogue era regina muzicii dance, apreciata atat pentru talentul ei muzical, dar si pentru calitatile fizice.


Dupa aparitia "Spinning Around", despre care multi spun ca este cel mai sexy videoclip al acelei perioade, Kylie s-a ales cu titulatura de "vedeta cu cel mai sexy posterior". Cantareata apare intr-o pereche de pantaloni scurti minusculi, care au ramas in istoria muzicii :)

Kylie Minogue are in prezent 49 de ani si arata la fel de bine ca intotdeauna. Frumoasa australianca a fost fotografiata la Paris Couture Fashion Week, unde a impresionat cu look-ul ei fresh. Imbracata intr-o rochie roz prafuit cu un soare imprimat.

Cantareata australiana a iesit invingatoare in lupta cu cancerul. Aceasta a primit vestea bomba in 2005, in timp ce turneul “Showgirl: The Greatest Hits” se afla in plina desfasurare.

La intoarcerea la Melbourne, dupa sustinerea concertelor din Europa, Kylie a aflat ca are cancer la san, asa ca nu a mai putut continua turneul. In plus, s-a retras si din destivalul Glastonbury. Kylie Minogue a intrat in operatie pe 21 mai 2005, iar la scurt timp dupa aceea a inceput tratamentul de chimioterapie.

La nici doua luni de la operatie, cantareata a iesit pentru prima data in public, cu ocazia unei vizite la un spital in care erau internati mai multi copii bolnavi de cancer. Desi s-a luptat cu o boala crunta, Kylie nu a renuntat la munca. In decembrie 2005 a lansat single-ul “Over the Rainbow”, iar in 2006 a publicat cartea pentru copii “The Showgirl Princess”, pe care a scris-o in perioada de convalescenta.

Kylie a reusit sa invinga pana la urma cancerul la san, pe care l-a comparat apoi cu o bomba nucleara.

FULLSCREEN
Era sex simbolul anilor 2000 si se spunea ca are cel mai sexy posterior din lume. Cum arata Kylie Minogue la 48 de ani
  • /

related posts

Modifică setările cookies