Era una dintre cele mai frumoase femei ale anilor '90, dar acum e complet schimbata. Cum a ajuns sa arate Rose McGowan


In mod sigur ai urmarit sau macar ai auzit de serialul "Charmed", in care Rose McGowan a jucat unul dintre rolurile principale. Te-ai intrebat vreodata cum arata ea acum?


La inceput, personajele principale din serial, surorile Halliwell, au fost interpretate de Shannen Doherty, Alyssa Milano si Holly Marie Combs, dar, cum Shannen (pe care o stiti din rolul Brenda din "Beverly Hills 90210") si-a creat o reputatie din a crea tensiune pe platoul de filmare, a parasit distributia in 2001, la finalul sezonului 3.

Locul ei a fost luat de Rose McGowan, care a interpretat personajul Paige Matthews. Dupa "Farmece", Rose a mai aparut in roluri episodice in cateva seriale ("Nip/Tuck", "Law & Order", "Once Upon A Time"), dar s-a concentrat mai mult pe filme. Dupa o relatie foarte mediatizata de 3 ani si jumatate cu starul rock Marilyn Manson, Rose a fost logodita cu regizorul Robert Rodriguez.

Schimbarile aparute in viata ei nu s-au manifestat doar la nivel profesional, ci si personal, vedeta facand schimbari de look evidente, ba chiar operatii estetice recunoscute.

Rose a confirmat ca in 2007 a suferit un accident de masina, in timpul caruia ochearii de vedere i s-au spart, lasand in urma o cicatrice inestetica. "Nu am realizat ca sunt ranita pana nu mi-am dus mana la fata si n-am simtit pielea taiata", a povestit ea intr-un interviu.

Asa ca vedeta a ales sa-si faca o operatie estetica de corectare, pentru a-si redobandi look-ul sexy dinainte. Cu toate acestea, exista voci care o acuza pe McGowan ca a devenit dependenta de interventiile plastice si ca si-a facut mult mai multe decat recunoaste.

La 41 de ani, vedeta este complet schimbata si aproape de nerecunoscut, asa cum vei vedea in imaginile de mai jos:

related posts

Modifică setările cookies