Era una dintre cele mai sexy blonde din Romania. Nu o sa-ti vina sa crezi cum arata acum Rocsana Marcu


Roxana Marcu s-a facut remarcata in showbizz-ul romanesc ca membra a trupei "Hora" si mai apoi a aparut in nenumarate emisiuni si show-uri TV datorita aspectului ei fizic placut.


Cu un bust impresionant pe care domnii nu il puteau omite cu usurinta, Rocsana a devenit rapid una dintre cele mai cunoscute blonde din showbizz-ul romanesc de la inceputul anilor 2000. Cu toate ca nu a parasit cu totul industria de divertisment, in ultimii ani ea nu a mai venit cu foarte multe noutati pentru admiratorii ei.

Afla de ce apare celulita si cum poti sa scapi de ea – VIDEO

Protagonista unui show de comedie, Rocsana s-a axat mai mult pe viata de familie, ea fiind mandra mamica a unor fetite frumoase.

Desi dupa cele doua sarcini Roxana a luat cateva kilograme in plus, vedeta a scapat rapid de surplus cu un regim echilibrat si cu sport. La doar sase luni de la a doua nastere, vedeta arata senzational si se lauda cu un corp bine sculptat, pe care il pierduse pentru o perioada.

Pasionata inca de muzica, ea s-a imprietenit cu Lavinia Stoica si a pus bazele trupei Sissy Girls, care au aparut dezbracate in videoclipul “Que Sera”.

Mai nou bruneta, Roxana incearca sa isi recroiasca drumul in industria muzicala si sa uimeasca publicul pretentios din zilele noastre.

related posts

Modifică setările cookies