Era una dintre cele mai sexy vedete, dar multi spun ca acum e in pragul anorexiei. Explicatia Sarei Hyland


Sara Hyland, cunoscuta pentru rolul Haley Dunphy din Modern Family, si-a ingrijorat fanii in ultima perioada. Vedeta pare din ce in ce mai slaba si a fost nevoita sa justifice acest lucru pe retelele de socializare, pentru ca primea mult feedback negativ.


La debutul in showbiz, s-a spus despre Sarah Hyland ca este sosia Milei Kunis si ca este o actrita foarte talentata. In prezent si-a castigat respectul colegilor de breasla si este una dintre cele mai apreciate vedete de la Hollywood. 

In ultima perioada insa, tanara actrita a fost supusa unor atacuri pe retelele de socializare din cauza felului in care arata. Nemaisuportand jignirile, Sara a tinut sa precizeze ca silueta sa skinny este rezultatul unei conditii medicale si ca nu promoveaza anorexia.

Vedeta din Modern Family a dezvaluit ca in 2012 a suferit un transplant de rinichi si de atunci nu mai are voie sa faca sport. In ultima perioada a evitat orice activitate fizica.  Actrita a spus ca este sub tratament cu Prednison, un steroid care ii face fata sa para umflata.
 


"Sunt o femeie de 26 de ani care trece prin mai multe decat va puteti imagina. Am ajuns unde sunt in cariera pentru ca sunt o femeie puternica, ce nu renunta. Nu imi place sa fiu slaba", a spus actrita.

related posts

Modifică setările cookies