Era unul dintre cei mai ravniti actori. Cum arata acum Juan Pablo Raba, Orestes din "Valentina, garsuta mea frumoasa"


"Valentina, mi gorda bella/Grasuta mea frumoasa" a inregistrat record de audienta si a ramas in istoria serialelor de acest tip.Nu doar actrita din rolul principal a facut furori, ci si starul care a jucat rolul principal masculin in telenovela-fenomen.


Cand spunem "Valentina, grasuta mea frumoasa" spunem Natalia Streignard. Rolul care i-a adus celebritatea nu ar fi putut fi dus la bun sfarsit insa la fel de bine fara sprijinul partenerului ei, Juan Pablo Raba, care a fost protagonistul seriei.

Cel care a jucat rolul lui Orestes, iubitul simpaticei Valentina, are acum 35 de ani, este casatorit cu modelul si prezentatoarea de stiri Mónica Fonseca si are un fiu cu aceasta, Joaquín.

In plan profesional, cariera lui Juan Pablo Raba a continuat sa creasca, starul jucand in filme, seriale si telenovele si in fiecare an avand cel putin un proiect un care a fost implicat. Poate cel mai important rol al sau insa a fost cel din serialul "Agents of S.H.I.E.L.D.", productie SF americana de mare succes in intreaga lume.

In sezonul al treilea, cel de anul acesta, starul columbian joaca rolul lui Joey Gutiérrez si are mari sanse sa castige mai multe proiecte in showzbiul american, lansandu-si astfel cariera si prin roluri in filme produse la Hollywood.

La fel de carsimatic ca acum 13 ani, Juan Pablo nu s-a schimbat prea mult, ci demonstreaza ca genele hispanice ii ajuta atat de barbati, cat si pe femei sa ramana fit si fresh, indiferent de varsta. Iata cum arata acum starul:

 

Camino a la #NarcosPremier en Rio De Janeiro. On my way to the #NarcosPremier @netflix @netflixlat

A photo posted by Juan Pablo Raba (@juanpabloraba) on

related posts

Modifică setările cookies