Era uratica si cu dintii strambi. Cum arata Emma Watson cand a debutat in actorie


Acum cativa ani nimeni n-ar fi zis ca Hermione din "Harry Potter" se poate transforma atat de repede intr-o tanara fermecatoare si cu lipici la public. Actrita are in prezent o imagine impecabila.


Pe vremea cand Emma Watson isi facea debutul in industria cinematografica si ii cucerea atat pe copiii, cat si pe adultii din toata lumea cu rolurile de mare exceptie pe care le-a interpretat in celebrele filme "Harry Potter.", micuta actrita era doar o copila cu parul incalcit, privirea pierduta si dintii strambi, dar incantata de ceea ce facea.

Astazi, la 23 de ani, actrita s-a transformat intr-o adevarata diva, si-a reconstruit complet dantura, si-a vopsit parul si adopta tinute extravagante si decoltate, in culori vii, cu care cucereste negresit atentia fotografilor si a jurnalistilor. Asa cum era si firesc, actrrita apeleaza in prezent la sfaturile stilistilor si serviciile celor mai in voga specialisti in hair-style si make-up.

Mai mult decat atat, aceasta face parte din distributia unor filme importante, unde i-a impresionat pana si pe actorii trecuti prin valurile spumoase ale carierei cu o interpretare demna de o profesionista. Actrita si-a schimbat complet stilul vestimentar, dar si atitudinea, devenind dintr-o pustoaica speriata si nestiutoare, o tanara fermecatoare si stapana pe ea.

related posts

Modifică setările cookies