"Eram o persoana normala, dar apoi am devenit dependenta de sex!" Ce star a facut dezvaluiri picante la un show de maxima audienta


Chiar daca uneori nu doresc sa vorbeasca despre anumite subiecte, prezentatorii emisiunilor tv reusesc sa-si faca invitatii sa se destainuie cu ajutorul unor intrebari bine gandite.


De data aceasta a fost randul lui Gwyneth Paltrow sa faca dezvaluiri picante legate de viata intima. Invitata in platoul emisiunii "Chelsea Lately" de luni seara cu scopul de a-si promova noul film "Thanks For Sharing", Gwyneth a raspuns, fara sa-si dea seama, unei intrebari care a lasat loc de indoieli in privinta vietii ei sexuale.

Discutia despre noul film, care are ca subiect dependenta de sex, a fost un moment numai bun pentru prezentatoarea tv de a o interoga pe actrita. Chiar daca a fost o intrebare adresata in gluma: "Sa vorbim despre dependenta de sex. Stiu ca esti dependenta. Vrei sa dezvolti?", Gwyneth a pastrat nota de amuzament si a raspuns pe masura.

"Deci, eram o persoana normala, dar apoi am devenit dependenta de sex dupa ce am inceput sa stau in preajma ta". De curand, Paltrow a declarat pentru revista "Marie Claire" din Australia ca acesta este si secretul casniciei sale, care dureaza de 10 ani, si anume ca ea si sotul sau rad la aceleasi glume.

Voua va place Gwyneth Paltrow? Ce parere aveti despre curajul sau de a face dezvaluiri despre viata sa intima?

FULLSCREEN
"Eram o persoana normala, dar apoi am devenit dependenta de sex!" Ce star a facut dezvaluiri picante la un show de maxima audienta
  • /

related posts