Erau idolii copilariei noastre. Buffy "spaima vampirilor" si Kelly din Salvati de clopotel, fata in fata la un eveniment monden. Cat de bine arata cele doua


In copilarie urmaream cu sufletul la gura aventurile lui Buffy si ne amuzam urmarind peripetiile haioase ale personajelor din "Salvati de clopotel". Desi "Buffy - spaima vampirilor" s-a incheiat in 2003, iar filmarile la "Salvati de clopotel" in 1993, Sarah Michelle Gellar (Buffy) si Thiffani Amber Thiessen (Kelly Kapowski) arata la fel de fresh ca si atunci.


Desi are acelasi chip de adolescenta simpatica din serialul Buffy - spaima vampirilor, Sarah Michelle Gellar are 37 de ani, o casnicie fericita alturi de Fredie Prinze Jr si doi copii frumosi. Desi nu mai apare la fel de des pe marile si micile ecrane ca in anii '90, vocea actritei poate fi auzita in numeroase filme si seriale de desene animate.

In 2011 a incercat sa revina pe micile ecrane in serialul Ringer, insa nu s-a bucurat de prea mare succes, iar in 2012 s-au incheiat filmarile. Chiar daca nu o vedem, asta nu inseamna ca nu este activa la Hollywood: apare ca guest star in mai multe seriale si lucreaza si in spatele camerelor de filmat.

Invitata la un eveniment monden in Los Angeles, Sarah Michelle Gellar a impresionat cu look-ul sau fresh. Imbracata intr-o salopeta de denim si cu parul prins intr-o impletitura chic, actrita arata la fel de bine ca intotdeauna.

La acelasi eveniment - Splendid Holiday Book Drive Kick-Off with Milk and Bookies at the Splendid Boutique - si-a facut aparitia si frumoasa Tiffani Amber Thiessen, cunoscuta pentru rolurile sale din Salvati de Clopotel si Beverly Hills 90210.

Tiffani este ceva mai activa decat Sarah Michelle in televiziunea americana: joaca in serialul White Collar. In varsta de 40 de ani, Tiffany are o fetita care ii seamana perfect.

related posts

Modifică setările cookies