Esec total: cum arata o mama a sase copii care a vrut sa semene cu papusa Barbie


Papusa Barbie este un ideal de frumusete pentru multe dintre pastionatele de operatii estetice. An de an, sute de femei ajung in sala de operatie pentru a-si mari sanii, posteriorul si pentru a-si modifica trasaturile fetei ca sa semene cu o papusa. 


Cel mai celebru caz este cel al Valeriei Lukyanova, ucraineanca supranumita si "Barbie in dimensiuni reale". Insa intre timp au aparut alte zeci de aspirante la titlul de "Papusa Barbie umana".

Una dintre ele este Lacey Wildd, o femeie de 46 de ani, mama a 6 copii, dependenta de operatii estetice si vedeta de reality show. 

Desi a suferit deja 12 interventii de marire a sanilor, care acum au o marire exagerata si deloc atragatoare, Lacey nu s-a oprit aici. Vazand ca la moda este sa semeni cu papusa Barbie, a apelat din nou la chirurgul estetician pentru a-si modifica trasaturile fetei.

Si daca tot a ajuns in sala de operatie, Lacey si-a marit si posteriorul si si-a subtiat talia.

"Vreau sa fiu o Barbie adulta, o Barbie extrema", spune Lacey, care se mandreste cu faptul ca este renumita pentru dependenta sa de operatii estetice.

Lacey este extrem de incantata de rezultatele oparatiei, insa diferenta dintre ea si papusa Barbie sunt ca de la cer la pamant. Vulgara, cu buzele marite, cu sanii uriasi si cu un posterior pe masura, Lacey ar speria probabil copiii daca papusa Barbie ar fi modelata dupa chipul ei.

Americanca vrea sa duca lucurile la extrem: planuieste pe viitor o noua marire a sanilor si a posteriorului.

Vezi mai multe imagini in galeria foto.

FULLSCREEN
Esec total: cum arata o mama a sase copii care a vrut sa semene cu papusa Barbie
  • /

related posts