Este adevarat, sunt din nou impreuna! Selena si Justin, sarut pasional in vazul lumii


Prima dragoste nu moare niciodata, cel putin asta ne demonstreaza Selena Gomez si Justin Bieber. Nici macar nu a trecut o luna de cand au fost fotografiati pentru prima data impreuna, dupa ce Selena s-a despartit de The Weekend, si paparazzi au reusit deja sa obtina imagini care dovedesc faptul ca formeaza din nou un cuplu.


In luna octombrie spuneau ca sunt doar prieteni si ca incearca sa ramana in relatii bune de dragul iubirii pe care si-au purtat-o candva. Totusi, de la prietenie la iubire (din nou) este un singur pas.

Selena Gomez a inceput sa petreaca tot mai mult timp cu Justin, dupa despartirea de The Weekend, si se zvonea chiar ca artistul ar face orice pentru a o cuceri din nou. Se pare ca nici nu a fost greu sa faca asta, din moment ce in presa de peste Ocean au aparut deja primele imagini cu cei doi in timp ce se saruta. Fotografia a fost facuta la un meci de hockey, unde Selena s-a dus sa-l sustina pe Justin. Artistul, s-a apropiat de tribuna, iar Selena l-a curpins cu bratele pe dupa gat si l-a sarutat. 


 

oh my loves #justinbieber #selenagomez #jelena

A post shared by dilara, maike & helin (@jesusblessdabiebs) on


 

AAAAAHHHHHH ???? - #justinbieber #JB #beliebers #selenagomez #jelena #JB #

A post shared by @snappybizzle on


Veste nu ii va bucura cu siguranta pe cei din familia Selenei, care nu il mai au pe Justin la inima dupa ce a facut-o pe artista sa sufere in trecut, fiind nevoita sa se interneze intr-o clinica de reabilitare pentru a scapa de depresie.
Povestea de dragoste dintre Selena si Justin se pare ca l-a inspirat si pe The Weekend. Nu este exclus ca artistul sa se intoarca si el la fosta iubire, modelul Bella Hadid. Recent, acesta a fost fotografiat de paparazzi dupa ce iesea seara din apartamentul modelului.

FULLSCREEN
Este adevarat, sunt din nou impreuna! Selena si Justin, sarutat pasional in vazul lumii
  • /

related posts

Modifică setările cookies