Este cel mai hot cuplu, insa evita sa fie fotografiati unul langa celalalt. Cat de inalta e Gigi Hadid fata de Joe Jonas


Gigi Hadid si Joe Jonas formeaza unul dintre cuplurile preferate ale adolescentilor din Statele Unite, dar nu numai. Desi cei doi nu au vorbit oficial despre relatia lor, Karlie Kloss, buna prietena cu Gigi Hadid, a confirmat ca acestia sunt impreuna.


Gigi Hadid si Joe Jonas sunt adesea vazuti impreuna, insa niciodata in ipostaze tandre. Cei doi pastreaza distanta unul fata de celalalt, poate si pentru ca Gigi sa nu il puna pe Joe intr-o postura delicata din cauza faptului ca este mai inalta ca el. In majoritatea imaginilor cei doi merg unul in fata celuilalt - un truc folosit si de un cuplu mai vechi, Tom Cruise si Nicole Kidman.

Pe vremea cand acestia erau sot si sotie si apareau impreuna pe covorul rosu tinandu-se de mana, Tom mergea in fata sotiei sale.

Inainte de a se cupla cu Gigi Hadid, Joe Jonas a fost si intr-o relatie cu buna ei prietena Taylor Swift. Mai precis cei doi au format un cuplu in 2008. 

Inainte de a se intalni si a se placea, Gigi a avut o relatie cu artistul Cody Simpson, iar Joe cu modelul Blanda Eggenschwiler. "Joe si Blanda au decis de comun acord sa nu mai continue relatia. Despartirea a fost amicala, iar cei doi vor ramane prieteni, respectandu-se unul pe altul", a declarat reprezentantul artistului atunci cand a fost facut anuntul.

La 20 de ani, Gigi ocupa deja primele pozitii in topul celor mai hot modele ale lumii. Ea a marcat deja aparitii in celebra revista pentru barbati Sports Illustrated, a pasit pe marile podiumuri ale lumii si a semnat contracte importante cu branduri cunoscute precum Tom Ford sau Pirelli.

FULLSCREEN
Este cel mai hot cuplu, insa evita sa fie fotografiati unul langa celalalt. Cat de inalta e Gigi Hadid fata de Joe Jonas
  • /

related posts

Modifică setările cookies