Este copia fidelă a lui Michael Jackson! Cum a ajuns să arate sora cea mare a regretatului artist


La Toya Jackson, sora mai mare a lui Michael Jackson, are o obsesie pentru operațiile estetice, la fel cum a avut și regretatul rege al muzicii pop. Ajunsă la 62 de ani, La Toya este copia fidelă a artistului.


La Toya Jackson poate fi incadratat la “așa nu” atunci când vine vorba de operații estetice duse la extrem. La fel ca Michael Jackson, și La Toya a devenit dependentă de intervențiile chirurgicale, dar nu a știut când să se oprească și și-a distrus treptat trăsăturile, în prezent fiind de nerecunoscut. 

#Madrid #Spain #fun @carminaangel with me eating up a storm! #SpanishFood

A post shared by La Toya Jackson (@latoyajackson) on


La Toya este o cu totul altă persoană, fiind total diferită față de cum arăta în tinerețe și seamănă tot mai mult cu fratele ei. Drept dovadă stau și cele mai noi fotografii pe care i le-au făcut paparazzi, care au surprins-o pe străzile din Los Angeles. Asemănarea dintre ea și Michael este cu atât mai mare cu cât La Toya a ales să poarte accesoriile preferate ale fratelui ei: ochelari cu rame negre și o pălărie fedora.

 

Ugh.....They've all changed ????????#latoyajackson

A post shared by Ty Carter (@k9_predator_369) onAtât Michael, cât și La Toya se pare că au avut probleme cu vitiligo, o boală care atacă celule care produc melanină, pigmentul care dă culoare pielii, favorizând apariția unor pete albe. Se pare că acesta este motivul pentru care, deși s-au născut cu pielea închisă la culoare, pe măsură ce au înaintat în vârstă, au ajuns să aibă pielea albă. Deși această informație nu a fost crezută de mulți, se pare că aceeași boală a fost moștenită și de Prince, fiul cel mare al lui Michael Jackson.


 

#latoyajackson #joeJackson #Thehawk #JanetJackson

A post shared by Katherine Jackson (@ms.katherinejackson) on


Nu se știe exact câte operații estetice și-a făcut La Toya, dar se zvonește că atât ea, cât și Michael și Janet Jackson mergeau la același chirurg. Deși inițial și-a criticat fratele pentru obsesia lui de a se transforma în altă persoană, se pare că La Toya i-a călcat pe urme. În cazul lui Michael, se pare că totul a pornit din dorința de a șterge orice asemănare cu tatăl lui, cu care nu a avut niciodată o relație bună. 

Din dorința de a deveni bogat, Joe Jackson l-a mințit pe Michael că îi face injecții pentru a-i trata acneea, dar i-a administrat hormoni feminini, pentru a-și păstra vocea care l-a făcut celebru. Acest tratament i-a redus apetitul sexual, i-a afectat oasele și i-a reduc tonusul muscular.

La Toya a făcut și ea declarații cutremurătoare despre tatăl ei, care se pare că a abuzat-o sexual atât pe ea, cât și pe sora ei mai mare, Rebbie. Joe Jackosn a murit în luna iunie a acestui an. 

related posts

Modifică setările cookies