Este cunoscut pe tot mapamondul, dar putini stiu ca e si insurat. Cum arata sotia discreta a lui Psy


Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca piesa si clipul "Gangnam Style" au devenit peste noapte virale pe internet. Desi toti il stiu pe Psy, carismaticul si simpaticul solist care a lansat-o, putini stiu ca este casatorit.


Excentricul artist coreean este insurat din anul 2006 si are chiar doi copii. Cea care a reusit sa-l cucereasca se numeste Yoo Hye-yeon si, dupa trei ani de relatie, a acceptat sa oficializeze legatura amoroasa, spunandu-i "da" pe data de 14 octombrie, cand aveau ambii 29 de ani.

Asemenea lui Psy, si sotia este pasionata de muzica, ea studiind violoncelul si absolvind Universitatea Yonsei din Seul, Coreea de Sud. O leaga insa mai mult decat atat de sotul celebru, asa cum el insusi a admis: "Nu pot cere mai mult. E genul de partenera pentru acre ma invidiaza toti barbatii. Imi pregateste si 9 feluri de mancare, dimineata, la micul dejun".

Cei doi au impreuna gemeni, care nu stiu foarte bine cu ce se ocupa tatl lor. Stiu cuvantul concert si ca aceasta este meserie lui Psy, ceea ce il amuza destul de tare atat pe star, cat si pe partenera lui.

related posts

Modifică setările cookies