Este de o frumusete rapitoare. Cine e tanara de la Vocea Romaniei care zici ca e sora geamana a ingerasului Victoria's Secret, Candice


I-a cucerit pe toti cei 4 jurati cu vocea sa superba, iar atunci cand au si vazut cum arata au fost impresionati de frumusetea sa. Larisa Mihaes a fost deja catalogata drept cea mai frumoasa concurenta de la Vocea Romaniei, tanara semanand izbitor cu ingerasul Victoria's Secret, Candice Swanepoel.


Amandoua sunt frumoase, blonde si au ochi albastri. Larisa Mihaes, cea care s-a alalurat echipei Chirila la Vocea Romaniei, pare a fi sora geamana a ingerasului Candice.

La numai 17 ani, frumusetea Larisei a fost deja recunoscuta. In urma cu doi ani, tanara a fost recompensata pentru felul in care arata cu titlul de Miss Boboc.

Potrivit cancan.ro, acesta a fost momentul cand a fost remarcata de presa locala (ea fiind din Roman), a dat o serie de interviuri in presa scrisa si la TV, iar apoi a urmat si debutul pe scena, in calitatate de interpret. La initiativa unei televiziuni locale a participat la un concurs de muzica pentru instrumentisti si vocalisti, “Top Talent Show”, iar apoi la toate concursurile de profil din liceu.

"Ce aparitie! A meritat asteptarea", i-a spus Tudor Chirila in momentul in care cortina a cazut si Larisa a aparut in fata antrenorilor. 

Vezi AICI prestatia Larisei Mihaes din timpul auditiilor pe nevazute.

FULLSCREEN
Este de o frumusete rapitoare. Cine e tanara de la Vocea Romaniei care zici ca e sora geamana a ingerasului Victoria's Secret, Candice
  • /

related posts

Modifică setările cookies