"Este foarte romantic". Cum au tinut legatura Angelina Jolie si Brad Pitt in timp ce se aflau in colturi diferite ale lumii


Brad Pitt si Angelina Jolie sunt impreuna de noua ani, avand impreuna sase copii, iar in anumite perioade ale anului stau despartiti din cauza proiectelor la care lucreaza.


Intr-un interviu acordat pentru Australia's TV Week, actrita de 39 de ani a marturisit ca ea si sotul ei inca mai folosesc o veche metoda de a comunica, trimitandu-si scrisori in perioadele in care se afla in colturi diferite ale lumii.

Acest lucru s-a intamplat mai ales in lunile pe care Angelina Jolie le-a petrecut in Australia, acolo unde actrita a regizat productia Unbroken, in timp ce Brad Pitt se afla in Londra pentru filmarile de la Fury. 

"A fost alaturide mine, chiar si de la distanta. Chiar a fost romantic. Ne-am creat un scenariu si am hotarat sa ne scriem scrisori de mana pentru a pastra legatura", a marturisit Angelina Jolie. 

Actrita a vorbit si despre momentul in care i-a dus lui Louis Zamperini sa vada filmul despre viata sa. "A fost extraordinar sa vad pe cineva care se afla la sfarsitul vietii cum isi priveste existenta din trecut, in timp ce corpul se stinge incet", a spus aceasta.related posts