Este imposibil sa nu te...holbezi :) Nici macar femeile nu si-au putut lua privirea din decolteul lui Charlotte McKinney


Orice aparitie pe covorul rosu pentru modelul Charlotte McKinney este o ocazie excelenta pentru a-si etala bustul de dimensiuni impresionante. Nici de data aceasta nu a facut exceptie de la regula :)


In varsta de 22 de ani, Charlotte McKinney a fost atractia serii la un eveniment monden care a avut loc in Los Angeles. Imbracata intr-o rochie neagra cu un decolteu care le-a taiat respiratia barbatilor din jurul ei, Charlotte a demonstrat ca este una dintre cele mai sexy vedete ale momentului.

Incaltata cu o pereche de sandale simple si elegante (dar cine le-a observat?!) si machiata natural, Charlotte nu a purtat niciun fel de accesoriu. Si sincer, la asa decolteu, nici ca mai avea nevoie :)

Teoretic Charlotte are o relatie cu actorul Stephen Dorff, insa paparazzii au surprins-o si in compania lui Scott Eastwood, deci situatia ei "amoroasa" este destul de incerta in acest moment.

Charlotte McKinney a devenit vedeta internationala peste noapte, dupa ce s-a difuzat in cadrul Super Bowl-ului american o reclama in care aceasta detine rolul principal.

Bustul de 32F care ar fi complet natural ii va oferi, cel mai probabil, o cariera promitatoare lui Charlotte, care are sanse sa le detroneze pe deja celebrele Kate Upton si Emily Ratajkowski din topul femeilor cu cel mai frumos bust natural din showbizul american. In urma cu cateva saptamani, tanara a declarat ca s-a saturat sa fie comparata cu Kate Upton: "Cred ca suntem doua persoane total diferite si avem cariere diferite".

related posts

Modifică setările cookies