Este incredibil de frumoasa si foarte desteapta. Fiica lui Sylvester Stallone, Sisine, superba la ceremonia de absolvire


Sisine Stallone a absolvit liceul, iar actorul in varsta de 68 de ani a fost in centrul atentiei la eveniment.


Silvester Stallone are o familie superba.  Rocky are o sotie frumoasa si trei fiice care impresioneaza cu naturaletea lor. Toata familia a mers s-o sustina pe Sisine, fiica mijlocie a actorului, care a terminat liceul. La ceremonia de absolvire, Sylvester Stallone a fost insotit de sotia lui, Jennifer , in varsta de 48 de ani si celelalte doua fiice de 20 si 15 ani. 


 

Our Sistine graduates! Congratulations to a wonderful young lady !

O postare distribuită de Sly Stallone (@officialslystallone) pe

Sisine a obsolvit o scoala privata, pentru care celebrul ei tata a platit 15.000 de dolari pe an. Tanara a fost colega cu alti copii de actori celebri la Hollywood, precum Jack McDermott, fiul lui Dean McDermott sau fratele mai mare al lui Mary-Kate si Ashley Olsen, Jacob Olsen.

"El a stat tot timul cu camera in mana, cred ca a facut mii de poze si clipuri in timpul ceremoniei.  Cand i-au strigat numele, sustintatorii lui Sisine au apluadat freneric", a povestit o sursa pentru Daily Mail. 

Sistine este model, urmanda mai degraba cariera mamei sale decat profesia celebrului actor. Cele trei fiice ale actorului Sylvester Stallone au fost alese "Miss Golden Globe 2017" .

 

 

????Our campaign for @thedailyedited is out now????

O postare distribuită de Sistine (@sistinestallone) pe

related posts

Modifică setările cookies