"Este marele meu defect!" Ce boala o face pe Kim Kardashian sa se confrunte cu probleme grave, atat fizic cat si psihic


Kim Kardashian a fost devastata sa afle ca sufera de psoriazis, o boala de piele foarte inestetica, dar si cu efecte foarte grave asupra psihicului. Chiar daca bubitele rosii i-au invadat corpul, Kim este una dintre cele mai sexy figuri publice si nu se da in laturi de la niciun fel de tinuta.


Desigur, Kim are mici secrete care o ajuta sa mascheze urmele lasate de boala, insa asta nu inseamna deloc ca nu este afectata de ele, mai ales in plan psihic.

Se pare ca bruneta a mostenit psoriazisiul de la mama sa, iar primele eruptii au avut loc incepand cu anul 2010. Acum, insa, Kim nu se mai straduieste atat de mult sa isi acopere semnele de pe picioare: "Uneori simt ca este marele meu defect si toata lumea il stie, de ce sa il mai acopar?"


Kim foloseste anumite creme si produe pentru a tine boala sub control, aceasta putand face ravagii pe corpul uman. Poate sa apara in orice zona a corpului si are stadii dintre cele mai ciudate: de la bubite mici la zone mari acoperite de cruste greu de ascuns, care, mai mult, pot da senzatii de usturime si mancarime.

"Sper intotdeauna la un leac, desigur, dar intre timp invat sa accept asta ca fiind o parte din cine sunt eu.", a mai povestit Kim in timpul reality show-ului sau.


In trecut, Kim chiar a aratat in emisiune parti ale corpului sau care sunt afectate de boala, fara a fi machiate, povestind ca desi este foarte greu sa se lupte cu asta, spera ca la fiecare sedinta foto la care participa, cei din jurul ei sa nu se concentreze asupra psoriazisului.

Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos:

related posts

Modifică setările cookies