Este numai piele si os, dar se considera un model pentru celelalte tinere. Cum arata de fapt papusa Barbie intr-o zi obisnuita din viata ei


Are un corp fragil si o fata de papusa, insa crede ca este un model pe care multe fete ar trebui sa-l urmeze. Cum arata Valeria Lukyanova in viata de zi cu zi si cat de obsedata este de propria persoana.


Valeria Lukyanova, papusa Barbie in carne si oase, asa cum este cunoscuta tuturor, a realizat de curand un filmulet care a devenit viral pe internet si in doar cateva zile a strans aproape un milion de vizualizari, semn ca blonda cu trup de viespe nu duce lipsa de admiratori.

Inregistrarea de aproximativ 4 minute jumatate este realizata cu telefonul mobil si il prezinta pe modelul ucrainean in varsta de 28 de ani in diverse ipostaze, care mai de care mai surprinzatoare. Aceasta s-a filmat in sala de sport sau in timp ce alerga pe plaja, dar si in momentele in care se admira singura in oglinda de la baie.

Imbracata sumar de fiecare data, in tinute compuse din bustiere si pantaloni scurti, astfel incat sa-i fie observate formele incredibil de subtiri, Valeria Lukyanova si-a uimit fanii atat datorita corpului fragil, cat si obsesiei pe care o prezinta vis-a-vis de propria persoana.


Citeste si

 

related posts