"Este o miscare de publicitate." Ce reactie a avut Justin Bieber dupa ce a aflat de relatia Selenei Gomez cu The Weeknd


Fotografii i-au surprins pe Selena Gomez si The Weeknd in ipostaze tandre, la iesirea dintr-un restaurant, iar internetul a luat foc la vederea imaginilor. Fosta iubita a cantaretului, Bella Hadid, nu a facut declaratii, dar imaginile aparute cu ea imediat dupa aflarea vestii nu au aratat-o prea vesela. Adevarata curiozitate a fanilor este insa ce reactie a avut Justin Bieber, fostul iubit al Selenei, despre care multi spun ca este vesnic indragostit de ea.


Unele surse ale celor de la TMZ spun ca Justin, care a avut o relatie cu Selena din 2011 pana in 2015, a inalturat ideea unei relatii, zicand ca totul este o miscare de marketing.

Se pare ca artistul crede despre noul cuplu ca ar poza impreuna doar pentru a-si promova mai bine noua melodie scoasa impreuna, mai ales ca in trecut bruneta a mai fost cuplata de presa cu diversi parteneri muzicali.

In urma aparitiei imaginilor cu Selena si The Weekend in ipostaze tandre, Bella Hadid i-a dat unfollow Selenei Gomez pe Instagram, iar fanii modelului i-au lasat o multime de comentarii acide cantaretei.

The Weekend, pe numele sau real Abel Tesfaye, si Selena Gomez au hotarat sa nu isi ascunda relatia, desi la inceput au dorit sa o tina secreta. "Abel a placut-o intotdeauna pe Selena. Crede despre ea ca este foarte talentata si sexy. Au inceput sa vorbeasca inainte de sarbatori, dar el mereu a avut-o in vedere", a declarat o sursa apropiata noului cuplu.

related posts

Modifică setările cookies