Este obsedata de bustul ei si a facut deja 12 operatii pentru a avea sani enormi. Cum arata o femeie care poarta cupa L la sutien


Lacey Wildd este mama a sase copii care s-a supus deja la 12 operatii estetice pentru a atinga cupa L si care nu vrea sa se opreasca pana cand nu va fi desemnata femeia cu cel mai mare bust din lume.


In varsta de 44 de ani, femeia care locuieste in Hollywood, se situeaza pe locul 17 in topul celor mai mari sani ai lumii, perechea ei impresionanta cantarind nici mai mult nici mai putin de 9.5 kilograme.

Pe numele ei real Paula Simonds, femeia s-a urcat pe masa chirurgului estetician nu doar pentru a-si pune implanturi mamare, ci si pentru doua liposuctii abdominale, patru liposuctii ale intregului corp, sculptura abdominala, implanturi fesiere si doua lifting-uri ale posteriorului.

"Cred ca acum arat bine. Da, tintesc spre un anumit look, cel de papusa Barbie, si am vrut sa imi fac noi implanturi, pentru a ajunge la cupa triplu-M", a spus Paula, care a decis insa sa mai astepte putin inainte de a face marele pas.

Din aspectul ei exotic, femeia a dezvlauit ca scoate un salariu de aproximativ 250.000 de dolari pe an, motiv pentru care si-ar dori sa investeasca si mai mult in corpul ei in viitorul apropiat.

Medicii o sfatuiesc insa sa se opreasca aici, inainte de a avea grave probleme de sanatate.

related posts

Modifică setările cookies