Este plinuta, are celulita si colacei pe abdomen, dar nu e niciodata criticata. Ea e vedeta privilegiata a tabloidelor


Alte vedete, sa fi fost in locul ei, ar fi fost aspru criticate de catre ziaristii duri care scriu pentru tabloidele din Marea Britanie. Orice kilogram in plus, orice suvita care nu sta la locul ei, un inceput de celulita - totul este analizat in detaliu de catre tabloidele intrenationale. Nu si in cazul ei.


Este vorba despre Coleen Rooney, una dintre cele mai populare vedete din Marea Britanie, desi meritul ei cel mai mare mare consta in faptul ca este sotia unui fostbalist celebru - Wayne Rooney, de la echipa Manchester United.

Dieta minune sau boala sigura? Uite ce risti daca slabesti prea repede dupa nastere

Datorita influentei pe care fotbalistul o are, femeia se bucura de anumite privilegii din partea tabloidelor britanice. Daca alte vedete sunt aspru criticate pentru orice imperfectiune, la adresa lui Coleen ziaristii au numai cuvinte de lauda.

Nimeni nu neaga faptul ca este o femeie frumoasa, cu o silueta apetisanta, insa departe de standardele tabloidelor. 

Foto: SPLASH

De cand s-a casatorit cu Wayne Rooney, popularitatea lui Coleen a crescut considerabil: a lucrat ca prezentatoare tv, apare in reclame, este invitata la evenimente mondene si scrie pentru anumite publicatii. 

Top 3 solutii pentru mamici ocupate. Cum sa ai o piele curata, fara cearcane sau acnee

Coleen primeste de la OK magazine peste 40.000 de lire sterline pe luna pentru rubrica sa de moda si stil.

In ciuda faptului ca silueta sa nu este tocmai una de vis, Coleen a scos chiar si un dvd cu exercitii fizice, care a devenit best seller in Anglia. 

Foto: SPLASH

Prezenta ei in British Vogue a starnit controverse: multi au fost de parere ca nu avea ce cauta in paginile revistei, insa editorul revistei a motivat prin faptul ca "este extrem de frumoasa" si "si are un simt al stilului genial".

related posts

Modifică setările cookies