Este printre cei mai cunoscuti pitici din lume. Cum arata familia lui Peter Dinklage, cel care a dat viata rolului Tyrion Lannister


A devenit unul dintre cei mai cunoscuti actori de la Hollywood, dupa ce a primit rolul lui Tyrion Lannister, din Game of Thrones, insa pana in acest moment nu stiai ca are o familie atat de frumoasa.
 


Actorul in varsta de 45 de ani si-a inceput cariera la inceputul anilor '90, cand a primit cateva roluri in diferite piese de teatru.

Succesul a inceput sa il cunoasca in 2003, cand a primit rolul din filmul "Living in Oblivion", despre viata unui actor care din cauza faptului ca este pitic, primeste doar anumite roluri.

Odata cu acest film a urmat Death at a Funeral, Penelope, Life as we know it, insa niciunul dintre rolurile jucate pana in 2011 nu i-a adus la fel de multa faima precum rolul din Urzeala Tronurilor. 

Peter Dinklage este casatorit cu actrita Erica Schmidt din 2005 si au impreuna o fetita, in varsta de 3 anisori pe nume Zelig.

Cei doi locuiesc in New York si chiar daca actorul zboara adesea in Los Angeles, sotia si fiica lui prefera sa ramana in Manhatan.

Vedeta din Game of Thrones a recunoscut in repetate randuri ca statura sa i-a adus multe dezavantaje, dar cu timpul a invatat sa le accepte.

Peter are un catel pe care in cheama Kevin si pe care il considera unul dintre cei mai buni prieteni ai sai.

Actorului nu ii place sa vorbeasca despre viata sa personala si recunoaste ca nu ii place sa se uite la filmele in care joaca.

FULLSCREEN
Este printre cei mai cunoscuti pitici din lume. Cum arata familia lui Peter Dinklage, cel care a dat viata rolului Tyrion Lannister
  • /

related posts