Este supraponderala si face glume fara perdea, dar a jucat anul acesta in 6 filme si este considerata viitoarea mare vedeta de la Hollywood


Actrita australiana Rebel Wilson a pasit cu dreptul la Hollywood anul trecut, odata cu rolul Brynn din comedia de succes "Bridesmaids". Tot atunci, revista "Variety" a inclus-o in top 10 comici din 2011. Desi este total atipica pentru Cetatea Filmului, se pare ca personalitatea ei carismatica si umorul deocheat au transformat-o intr-un adevarat fenomen.


Rebel a pozat pentru cel mai recent numar al revistei "Details" intr-un pictorial care ironizeaza sedintele foto tipice cu bombe sexy blonde, in care e incojurata de cinci barbati atragatori, imbracati doar in chiloti.

Blonda a fost declarata de revista americana "urmatoarea mare vedeta" dupa aparitia ei de succes in "Bridesmaids".

Si, avand in vedere ca anul acesta a jucat in nu mai putin de 6 filme, printre care si comedia de succes "What to Expect When You're Expecting", s-ar putea ca aceste previziuni sa se adevereasca.

"America are o piata cinematografica mai mare si mai competitiva", a declarat ea pentru revista "Details". "Dar am avut incredere in mine pentru ca am scris scenariul si am jucat in vreo 13 seriale in Australia".

Si criticii de film o iubesc pe Rebel, prestatia ei din filmul "Pitch Perfect" in care interpreteaza rolul "Fat Amy" fiind descrisa ca "hilara".

Vezi mai jos trailer-ul filmului si spune-ne ce parere ai despre Rebel! :)

related posts

Modifică setările cookies