Este una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar suferă de o maladie cumplită: boala Lyme. Cum s-a îmbolnăvit: "Erau căpuşe peste tot!"


La fel ca mama ei, Yolanda Hadid, supermodelul Bella Hadid are boala Lyme - o maladie care apare în urma înţepăturile de căpuşe şi care se manifestă cu dureri articulare și oboseală, până la epuizare. Iată ce s-a aflat despre experiența vedetei care trăieşte cu boala Lyme.

Tag-uri:

"Bella a fost diagnosticată cu boala Lyme și co-infecții acum trei ani", a explicat  mama sa, Yolanda în timpul  unui show Tv. După 6 luni de la vestea care i-a schimbat viaţa, şi fratele ei mai mic, Anwar, a fost diagnosticat cu aceeşi boală.

Bella probabil avea boala Lyme de la fermă unde a crescut

Bella și frații ei au petrecut prima parte a copilăriei lor într-o fermă, unde Yolanda crede că au fost muşcaţi de căpuşe.  "Am trăit într-o fermă de cai, am avut căpușe peste tot, în fiecare zi a vieții noastre.", a  explicat ea în Real Housewives.

"Bella a fost nevoita sa renunte la visul ei de a avea o cariera in echitatie si de a participa la Jocurile Olimpice. A fost cea mai mare dezamagire a vietii ei si un subiect extrem de sensibil", mărturisit mama modelului.
 

 

#BelleHadidSnapchat @bellahadid

O postare distribuită de Bella Hadid Snapchat Updates (@bellahadidsnapchat) pe


"Mi-a afectat memoria atât de tare, încât, la un moment dat, nu-mi mai aduceam aminte cum să ajung acasă. Nu mai puteam să practic echitaţia. Eram foarte bolnavă. Am fost nevoită să îmi vând calul pentru că nu mai puteam avea grijă de el", a spus în trecut Bella Hadid despre boala ei.  

Printre vedetele care sufera de boala Lyme, se afla Thalia, Alec Balwin, Avril Lavigne, Ben Stiller.

 

The best surprise after work today from @anwarhadid & @yolanda.hadid ❤️#Love #MyHearts

O postare distribuită de ???? (@bellahadid) pe


 related posts