Este una dintre cele mai frumoase femei din lume, insa nimeni nu o mai recunoaste acum. Cum arata Amber Heard, viitoarea sotie a lui Johnny Depp


Este considerata una dintre cele mai sexy femei din lume, iar revista People a clasat-o pe locul sase in topul celor mai frumoase vedete, insa cea mai noua schimbare de look a facut-o sa para de nerecunoscut.


Actrita de 27 de ani a lasat deoparte rochiile stilate si pantofii cu toc pentru o aparitie in care nimeni nu a recunoscut-o, insa totul nu a avut legatura decat cu un rol pe care Amber in joaca in filmul When I Live My Life Over Again.


Cu parul vopsit roz si imbracata in haine vechi si destul de ponosite, fara machiaj si deloc aranjata, actrita a fost fotografiata pe platourile de filmare al productiei in care interpreteaza rolul unei femei care s-a mutat inapoi la tatal sau (Christopher Walken).


Cu toate ca fostul sau prieten a anuntat ca viitoare sotie a lui Johnny Depp ar fi deja insarcinata, actorul a dezmintit acest zvon, explicand ca vor anunta in mod personal vestea atunci cand va fi cazul.


"Iubesc copiii, am deja doi si sunt perfecti. Mi-ar placea sa am 100", a declarat Johnny Depp, cel care a intalnit-o pe actuala partenera in timpul filmarilor pentru Rum Diaries, in 2011.


related posts

Modifică setările cookies