Este una dintre cele mai sexy romance, iar italienii sunt innebuniti dupa ea. Vedeta care are forme mai apetisante ca niciodata la 45 de ani


Ramona Badescu a sarbatorit sambata trecuta, pe 2 martie, 40 de ani de cariera! Vedeta a pregatit special pentru aceasta ocazie spectacolul “Pasiune” si a urcat pe scena Auditorium Parco Della Musica, Sala Petrassi din Roma in fata a peste 600 de spectatori.


Totodata ea a debutat si cu spectacolul “Pasiune” cu care va pleca curand intr-un turneu in mai multe orase importante din Italia, dar si in America, la Boston si Miami. Din public au privit-o emotionati parintii sai, care au venit special de la Craiova in Italia pentru a-i fi alaturi cu ocazia acestui eveniment.

La spectacolul “Pasiune”, Ramona Badescu a avut si un invitat de onoare, in prezenta primarului Romei, Gianni Alemanno, dar in sala au fost prezenti si reprezentati ai Ambasadei si Consulatului Roman din Italia, dar si comunitatea romanilor si a italienilor. Actrita si cantareata a schimbat pe parcursul spectacolului 4 tinute, imbracand atat rochii Roberto Cavalli, cat si creatii ale unui designer din Calabria, Anton Giulio Grande.

“Spectacolul “Pasiune” este cadoul pe care mi l-am facut mie insami, cu ocazia implinirii a 40 de ani de cariera! In loc sa cheltuiesc banii pe o bijuterie scumpa, am realizat acest spectacol, cadoul meu! Imi doream de mult timp sa fac un spectacol important la Roma si, in sfarsit, mi s-a realizat aceasta dorinta. Anul acesta implinesc si 40 de ani de cariera, 40 de ani de cand am pus piciorul pe prima scena, la “Cabana melodiilor”, cu o piesa scrisa de tatal meu, “Sunt Ramona din Craiova”. Spectacolul „Pasiune” este o premiera absoluta! Am ales sa-i dau un titlu in limba romana acestui spectacol. “Pasiune” este cuvantul care pe mine m-a identificat toata viata mea! Viata mea am trait-o nu cu dragoste, dar cu o pasiune intensa! M-am simtit extraordinar pe scena si abia astept sa reiau acest spectacol! Am fost nascuta din pasiune si traiesc cu pasiune. „Pasiune” a fost un spectacol in spectacol!”, spune Ramona Badescu.

related posts

Modifică setările cookies