"Esti obsedata!" Motivul neasteptat pentru care Kris Jenner a numit-o asa pe Kim Kardashian 


Desi a fost supranumita "momager" din cauza obsesiei pe care a facut-o in a le aranja vietile copiilor ei, pana si Kris Jenner pare deranjata de vanitatea de care da dovada fiica sa, Kim Kardashian.


In cel mai recent episod al show-ului Keeping Up With The Kardashians, Kris Jenner a numit-o "obsedata" pe Kim din cauza celor peste 1200 de selfie-uri pe care si le-a facut in excursia din Tailanda.

Intr-o scena care se pare ca a fost stearsa din respectivul episod, Kris o infrunta pe fiica sa, spunandu-i ca sufera de narcisism. Fara sa para prea deranjata de cuvintele adresate de mama ei, Kim continua sa isi faca selfie-uri, spunandu-i acesteia: "Ooh, nu am facut un selfie in cabina de infumusetare".

"Cate selfie-uri o sa-ti faci intr-o singura zi? Esti obsedata!", a continuat Kris, raspunsul lui Kim fiind unul surprinzator: "Imi trebuie 1200. Este un decor grozav aici. Vrei sa faci o poza cu mine?".

"Cred ca am nevoie de o tinuta noua pentru poza asta", a continuat sa se planga Kim, in timp ce Kris Jenner incerca sa-i demonstreze fiicei sale ca deja exagereaza.

related posts

Modifică setările cookies